مطالبه گر

مطالبه گر

مطالبه گر

مطالبه گر

مطالبه گر

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۴ ثبت شده است

۱۹
مهر

از عمر تجارت الکترونیک در دنیا مدت زمان کوتاهی می گذرد و این فعالیت جدید، رشد بی سابقه و  پر شتابی در کشورهای مدرن دنیا داشته است.

تجارت الکترونیک به امور تجاری و یا هر گونه معامله، یا خرید و فروش گفته می شود که بصورت آنلاین و از طریق اینترنت، صورت می گیرد. در این نوع تجارت، کسب اطلاع از جزییات کالا و محصول و یا انواع خدمات به منظور معامله و حتی حمل و نقل، با صرف هزینه کمتری صورت می پذیرد. همچنین امور بانکی با سهولت و سرعت بیشتری انجام می شود .

این نوع تجارت مدل های مختلفی دارد و علیرغم اینکه در ایران بسیار نوپا بوده و هنوز در مراحل اولیه کار می باشد، با اقبال و توجه نسبی مواجه شده است .

یکی از مدل های به نسبت پرطرفدار این تجارت، مدل گروهی و یا تخفیفی است. در این شیوه، پیشنهادها و اجناس مورد نظر با تخفیف بسیار بالا برای مدت محدود، بر روی سایت قرار می گیرد و اگر تعداد مشخصی از بازدید کنندگان  ثبت نام کنند و آن کالا را سفارش دهند، وب سایت بصورت خودکار، مهلت خرید، قیمت فروش و نحوه تحویل سفارش، پس از پرداخت و حد نصاب مراجعین برای تایید نهایی، به همراه سایر اطلاعات تصویری و متنی را مشخص می کند و بدین ترتیب یک کد به عنوان کوپن و به منظور تحویل کالا یا دریافت خدمات از طرف فروشنده، به پست الکترونیکی متقاضی در خواست کالا و خدمات، ارسال می شود . 

  • .... رفیعا
۱۷
مهر

سایت رسمی وزارت اطلاعات مزین به این کلام گهربار بنیانگذار انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) است که فرمودند:

«باید با هوشیاری مراقب باشید و با احساس اولین قدم نفوذی، به مقابله برخیزید و به آنان مهلت ندهید، خدایتان یار و نگهدارتان باشد. .... باید ملت بیدار و هوشیار ایران با دید اسلامی، توطئه ها را خنثی نمایند و گویندگان و نویسندگان متعهد به کمک ملت برخیزند و دست شیاطین توطئه گر را قطع نمایند».    


در سالهای آغازین انقلاب اسلامی، ایران بدون داشتن دستگاه تشکیلاتی مستقل در زمینه اطلاعات و امنیت اداره می شد و نهادها و مراکز مختلف، از جمله نخست وزیری، سپاه، ارتش و شهربانی هرکدام جداگانه از واحدهای مجزای اطلاعاتی برخوردار بودند. به دلیل همین خلأ و شکاف اطلاعاتی، ترورها و اوضاع نابسامان امنیتی شدت گرفت وضرورت تأسیس یک سازمان مستقل و قدرتمند اطلاعاتی و امنیتی، بیش از پیش احساس شد. بر همین اساس تأسیس وزارت اطلاعات در ۲۷مرداد ۱۳۶۲ در مجلس شورای اسلامی به تصویب نمایندگان رسید. 

طبق قوانین مصوب، اهداف و شرح وظایفی در ماده ها و تبصره های گوناگون برای این وزارت خانه مشخص شد. 

یکی از مهمترین اهداف تشکیل این دستگاه امنیتی، در ماده اول قانون تأسیس آن ذکر شده است: «به منظور کشف و پرورش اطلاعات امنیتی و اطلاعات خارجی و حفاظت اطلاعات و ضدجاسوسی و بدست آوردن آگاهی‌های لازم از وضعیت دشمنان داخلی و خارجی جهت پیشگیری و مقابله با توطئه‌های آنان علیه انقلاب اسلامی، کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران، وزارت اطلاعات تشکیل می‌گردد».

 همچنین در ماده ۱۰ قانون تأسیس وزارت اطلاعات، وظایف این وزارت خانه بطور کامل مشخص شد.

  • .... رفیعا
۰۵
مهر

"فرهنگ به معنای هوایی است که تنفس می کنیم . فرهنگ روح و هویت یک ملت است .فرهنگ حاشیه و ذیلِ اقتصاد نیست، حاشیه و ذیلِ سیاست نیست، اقتصاد و سیاست حاشیه و ذیل بر فرهنگ است ".                   امام خامنه ای. 


ایران به دلیل موقعیت خاص منطقه ای در طول تاریخ، همواره مورد هدف و هجوم فرهنگ بیگانه قرار گرفته است. این حملات سال های بسیار دور، همچون هجوم فرهنگ های مغول و یونان در تاریخ به ثبت رسیده و از آن زمان تا دوره رضاخان که سرفصل جدید و جدی حملات استعمارگران به فرهنگ و اعتقادات این مرز و بوم آغاز شد، تا کنون ادامه داشته است. در همه ادوار از میان نخبگان و بزرگان کسانی یافت می شوند که متعصبانه فرهنگ آریایی را  ستایش کرده و به تقابل با هر نوع فرهنگ وارداتی می پردازند. حتی برخی افراطیون، ورود دین مبین اسلام به ایران را نوعی تهاجم فرهنگی اعراب می دانند.

واکنش برخی دیگر دقیقا مقابل این گروه بوده و با آغوشی باز، شتابان به استقبال فرهنگ وارداتی رفته و در آن ذوب شده اند. این عده، فرهنگ ایرانی-اسلامی را الگویی ضعیف و نا کارآمد دانسته و رشد و تعالی را در فرهنگ غربی جستجو می کنند. آنها در خوشبینانه ترین حالت، فرهنگ خودی را قابل احترام می دانند ؛ ولی برای آن تاریخ مصرف قرار داده و معتقدند فرهنگ بومی و ملی بیشتر برازنده موزه هاست. در این میان بزرگانی یافت می شوند که درنگ و تأمل کرده و با انتقاد منصفانه از فرهنگ وارداتی و بهره گیری صحیح از آن، دلسوزانه حفظ و حراست از فرهنگ خودی را یاد آور شده اند.

  • .... رفیعا
۰۲
مهر


هر روز شاهد ورود نرم افزارهای جدید به بازار داغ فناوری های دیجیتال هستیم، اما متاسفانه هنوز اسامی بسیاری از نرم افزارها و برنامه های تولید شده توسط متخصصین داخلی، به گوش بسیاری از کاربران ایرانی نا آشنا است. وجود نرم افزارهای خارجی، بخصوص نوع صهیونیستی آن در فضای مجازی داخلی، بدون هیچ مانع و ضابطه ای، نه تنها دشمن فرصت طلب را برای جاسوسی اطلاعات فردی و اجتماعی و نفوذ در افکار عمومی و استحاله فرهنگی کاربران ایرانی، حریص تر و گستاخ تر کرده، بلکه به علت عدم استقبال از نرم افزار بومی توسط شهروندان ایرانی، تولید و قوت گرفتن نرم افزارهای ملی را با مشکل مواجه کرده است. 

استقبال بیش از حد کاربران ایرانیِ بی اطلاع از واقعیت های پشت پرده این شبکه های جاسوسی اینترنتی، میزان توجه به پیام‌رسان های وارداتی صهیونیستی را به حدی رسانده، که در یکی از همین جنگ افزارها در ایران، بیش از دوازده میلیون دانلود صورت گرفته، در حالی که هم نوع بومی آن از ربودن دل کاربران ایرانی ناتوان بوده و فقط حدود سیصد هزار دانلود برای یکی از نرم افزارهای مطرح ایرانی ثبت شده است. 

نداشتن کیفیت مطلوب و نبودن استاندار لازم و غیر قابل نصب بودن نرم افزارهای بومی بر روی تمامی انواع گوشی و عدم تبلیغ و اطلاع رسانی و تشویق عموم مردم از سوی رسانه های دولتی و غیر دولتی به منظور حمایت از نرم افزارهای ایرانی و از همه مهمتر عدم حمایت مالی و تسهیلاتی دولت از تولید کنندگان این نرم افزارها که منجر به کاهش سطح کیفی آنها می شود، علت عدم استقبال ایرانیان از نرم افزارهای بومی است. 

  • .... رفیعا