مطالبه گر

مطالبه گر

مطالبه گر

مطالبه گر

مطالبه گر

رهبری واقعی با دولتمردانی مجازی ...!

جمعه, ۲۲ اسفند ۱۳۹۳، ۰۸:۰۷ ب.ظ

   


۱۷ اسفند۹۳ پایان اولین دوره ی شورای عالی مجازی بود.

  و این مقاله، مطالبه ایست از مسئولین شورا در خصوص کوتاهی در اجرای فرامین رهبری .....


  یاد آوری برخی از بیانات رهبر معظم انقلاب از آغاز  دهه ۸۰ در خصوص

  فضاهای مجازی :

_ در سال۱۳۸۰ خطاب به شورای عالی انقلاب  فرهنگی ، وضعیت اینترنت را نابسامان عنوان کرده و ضمن هشدار در بحث کنترل و پالایش پایگاههای مخرب ، برخورد ‌با تخلفات اینترنتی را در راس اولویتهای فرهنگی دانستند .


_ در سال ۱۳۸۳ در جمع روحانیون همدان مجددا موضوع اینترنت را یادآور شده و فرمودند شما با چالش مواجه شده اید امروز کار شما سخت تر از علامه حلی و علامه مجلسی است . امروز دشمن با بکار گیری وسایل ارتباط جمعی  و اینترنت سعی دارد فکری را وارد ذهن ها کند و یا فکری را از ذهن ها خارج کند .


_در سال ۱۳۸۵ بااشاره به ناتوی فرهنگی و خطرات آن هشدار دادند که اینها زنجیرهای بهم پیوسته و رسانه های گوناگونند که حال اینترنت هم داخلش شده و در جهت مشخصی حرکت می کنند تا سر رشته تحولات جوامع را به عهده بگیرند .


_  در سال ۱۳۸۸ در دیدار مردم مازندران ، به توطئه های مکرر دشمن اشاره کرده و فرمودند : در کنگره  آمریکا  ۴۵ میلیون دلار بودجه تصویب می کنند که از طریق اینترنت ،  انقلاب ایران را از بین ببرند و جمهوری اسلامی را سرنگون کنند .


ایشان با تذکرات پی در پی زنگ بیدار باش انقلاب را به صدا در آوردند و فرمودند : 

          « فضای مجازی به اندازه همه انقلاب اسلامی اهمییت دارد ....»

   اما...!

با وجود یک دهه تذکر هیچ پیگیری و اقدامی جدی از سوی دولتمردان در خصوص ساماندهی به وضعیت فضاهای  مجازی صورت نگرفت ، تا اینکه در سال ۱۳۹۰ باصدور حکمی شورای عالی مجازی به دستور رهبری تشکیل شد .

در این حکم رهبر معظم انقلاب با توجه به آثار چشمگیر شبکه جهانی اینترنت و برای صیانت از آسیب های ناشی از آن و بهره گیری از فرصت ها ، در جهت ارائه خدمات گسترده به مردم بر ضرورت تشکیل این شورا تاکید کردند .

طبق این حکم شورای عالی مجازی به ریاست رییس جمهور و عضویت اعضای حقوقی ، که شامل سران قوه و برخی مقامات عالی رتبه کشور و فرماندهان نیروهای امنیتی و همچنین اعضای حقیقی( که هر سه سال یکبار تعیین می شوند) تشکیل شد . 

رهبر معظم انقلاب ۴۰ دستور در حوزه های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری و محتوایی به مسئولین این شورا  ابلاغ کرده و  خطاب به آنها  فرمودند : 

انتظار دارم رییس و اعضای محترم ، تلاش بایسته را در جهت دستیابی این مرکز به اهداف تعیین شده، بکار برند و کلیه دستگاههای کشور موظف به همکاری همه جانبه با این مرکز می باشند .

از زمان تشکیل شورا تا کنون ۳ سال می گذرد  و در  این مدت شورا ، فراز و نشیب های زیادی را  طی کرده است .

از کشمکش های انتخاب دبیر شورا و  تصویب بودجه گرفته تا اختلاف نظرهای داخلی بین اعضا و عدم تشکیل منظم جلسات ،توسط شخص رییس جمهور...

  همه این مشکلات باعث شد ، تا کنون این شورا بیشتر جنبه تشریفاتی به خود گرفته و تقریبا با اینهمه تاکید و انتظار رهبری  هیچگونه ثمری نداشته باشد.

به نظرمی رسد، دستهایی در پشت پرده  وجود دارند که دانسته سعی در تضعیف موقعیت  شورا دارند  .

 از مهمترین تاکیدات رهبر معظم انقلاب ، شبکه ملی اطلاعات می باشد ، که یک پروژه مهم و حیاتیست که ظاهرا همان دست های پشت پرده بدلیل کسب سود های کلان و رانت های میلیاردی  که با وضعیت فعلی بدست می آورند ، نمی گذارند این پروژه عملیاتی شود و با تبلیغات و هیاهو ، چه در خارج و چه در داخل تلاش جدی در اجرا نشدن آن دارند .

‌  برخی رسانه ها و خبر گزاریهای خارجی و صهیونیستی ادعا دارند ،  شبکه ملی اطلاعات به معنی جدا شدن اینترنت ایران از جهان می باشد و تحقق آن یعنی قطع ارتباط با دنیا و کانالیزه شدن اطلاعات که بدنبال آن یک فضای خفقان برای کاربران اینترنت در ایران به ارمغان خواهد آورد .

  برخی دیگر از جمله مسئولین سازمان ارتباطات کمی لطیف تر از رسانه های خارجی صهیونیستی به آن پرداخته و می گویند این شبکه در واقع نوعی فیلترینگ است که با پوشش شبکه ملی اطلاعات ارائه می شود و برای عملیاتی شدن آن ، بودجه سنگینی نیاز است و به هیچ وجه اختصاص یافتن بودجه با این رقم ،به این پروژه عقلانی نیست و بهترین راه فیلتر و مسدود سازی را همان فیلترینگ هوشمند می دانند .

و اما تفسیر واقعی چیست ؟

تفسیر صحیح از شبکه ملی اطلاعات برقرار شدن ۴ مقوله در شبکه اینترنت کشور می باشد : 

اینترنت امن ، سالم ، سریع و ارزان ، که قطعا هر عقل سلیمی با چنین شبکه ای موافق بوده و مخالفین واقعی آن کسانی هستندکه پس از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات ، منافع اقتصادی و کسب سودهای میلیاردیشان با خطر مواجه خواهد شد .


نکته مهم قابل ذکر این است که نه تنها هیچ کدام  از ۴۰ دستور رهبر معظم انقلاب که پس از صدور حکم به شورا ابلاغ شد عملیاتی نشد  ، بلکه در مواردی خلاف آن نیز از سوی بعضی دستگاههای مربوطه  (  وزارت ارتباطات و...) اجرا شد .

به عنوان مثال؛ افزایش پهنای باند که این افزایش قبل از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و اصلاح زیر ساخت ها باعث وابسته تر شدن کشور و خروج ارز فراوان و ضربه پذیرتر شدن ایران در این حوزه خواهد شد .

با کمال تاسف باید گفت ،برخی مسئولین بیشتر از اینکه فرمان رهبر معظم انقلاب را سرلوحه امور خود قرار دهند ،به توصیه های رییس جمهور آمریکا گوش فرا داده و سعی در اجرا کردن خرده فرمایشات او دارند .


    اوباما ،در پیام نوروزی خود از دولت ایران خواسته بود ، دسترسی  نامحدود به اینترنت با پهن باند و سرعت بالا را فراهم کند و ضمن اعتراض به فیلترینگ در ایران خطاب به مردم کشورمان گفت :

« من می خواهم مردم ایران بدانند که آمریکا به دنبال گفت و گویی است تا دید گاههای شما را بشنود و آرزوهایتان را درک کند . این دلیل آن بوده است که سفارت  مجازی را تاسیس کردیم تا شما بتوانید خود و آنچه که آمریکا می گوید و انجام می دهد ، ببینید . ما به همین دلیل از زبان فارسی در فیس بوک و توییتر و گوگل پلاس استفاده کردیم ».


این در حالیست که در سالهای اخیر مردم ایران از سوی کشورهای صهیونیستی غربی از جمله آمریکا مورد شدید ترین تحریم ها حتی در مورد داروهای بیماران خاص و کودکان قرار گرفته اند .


حال چگونه است که این دشمن آمریکایی صهیونیستی ، برای اینترنت پرسرعت و پهنای باند در ایران دلسوزی و  ابراز نگرانی می کنند ؟! 


اگر چه غفلت مسئولین در دولت و وزارت ارتباطات بخشودنی نیست ،ولی این سوال از مسئولین قوه مقننه و قوه قضاییه باقیست که چرا در برابر این قصور سکوت کرده اند ؟!


چرا زمانیکه رییس جمهور برای برگزاری منظم  جلسات تعلل نمودند  ، ریاست قوه مقننه و قضاییه کم لطفی ایشان را جبران نکردند ؟!


آیا اینهمه سکوت و بی توجهی از سر بی اطلاعیست یا تغافل ؟!


آیا هیچکدام از ۲۵نفر عضو حقیقی و حقوقی پاسخگوی این بی توجهی در مدت ۳ سال گذشته خواهد بود ؟!


چگونه آسیبی که بر منافع ملی شهروندان ایرانی از لحاظ امنیتی ، اقتصادی و فرهنگی ...وارد شده قابل جبران است 

                 امیدواریم که دولتمردان مجازی....

              پاسخ قانع کننده ای برای این سهل انگاری ها داشته باشند ....!


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی